Followers

:: Happy Family ::

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Khamis, Februari 17, 2011

Isi Masa Lapang - Manik

JOM ISI MASA LAPANG ANDA............................

sebenarnya dah siap jahit dalam 2 minggu lps tp blm sempat nak SHARE so ni baru nk upload. saje suka2. motif utama jahit MANIK kat baju ni sebab nak HABISkan stok yg ada dlm simpanan tu. tp dh jahit ni pun, masih byk stok lg. yg jd MASALAH, dah x tau nk jahit kt baju yg mana 1. still tercari2 lagi ni.

yg ni BAJU KURUNG KEDAH yg belum pernah dipakai lg. sepatutnya nk pakai raya haritu tp MAK x sempat jahitkan so smp skrg blm pernah dipakai lg. jahit kat bhgian tangan & depan baju je. sikit2 sudahlah. try yg SIMPLE je.

yg bhgian LENGAN tu saje je buat lain2 susunan warna. hik.....
sebenarnya tak pernah g mana2 kelas menjahit manik pun, just TRY je dgn pikir secara logik. pehtu ada gak beli buku rujukan sikit.






2 ulasan:

  1. salam fyda...amboi kemas hasil kerja tangan...

    BalasPadam
  2. bulehlah cikit2.... suka2 utk diri sendiri. ha3

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...